Zaalreservaties / Zaalverhuur


De verschillende culturele centra in Ardooie, Koolskamp en De Tassche evenals sporthal De Ark staan ter beschikking voor alle verenigingen van de gemeente. Ook verenigingen van buiten de gemeente kunnen deze centra en de sporthal huren, alsook privé personen. 
 
De tarieven en modaliteiten van deze laatste groepen verschillen echter van deze van de gemeentelijke verenigingen, dit omdat de gemeentelijke verenigingen maximaal van de centra zouden kunnen gebruik maken.      
 
Op de webpagina culturele centra kan men per cultureel centrum een beschrijving, reglement, aanvraagformulier enz. bekijken. 
 
De aanvragen voor de huur kunnen op verschillende manieren gebeuren;
 
 


Reservaties voor sporthal De Ark kunnen enkel via de sportdienst gebeuren. Dit kan via mail op sportdienst@ardooie.be of via 051/575020. Een overzicht van de verhuringen kunt u wel terugvinden in de WEBSHOP Vrijetijdsdiensten.. Het reglement van sporthal De Ark kunt terugvinden onder de pagina "sporthal De Ark".


 

Meldingen   Sitemap   Intranet   Privacyverklaring    

© GEMEENTE ARDOOIE - Polenplein 15 8850 Ardooie - Tel 051 74 40 40 | Alle rechten voorbehouden | Powered by The eForum Factory