Zoeken

Home  /  Over Ardooie  /  Nieuws  /  Basisbereikbaarheid De Lijn

Basisbereikbaarheid De Lijn

Naar aanleiding van de opstartproblemen op de verschillende verbindingen tussen Roeselare en Tielt worden door De Lijn volgende aanpassingen aan het net doorgevoerd. De aanpassingen worden op twee momenten doorgevoerd:

Vanaf 19/02/24:

  1. Halte Ardooie Cloedtbergstraat wordt opgenomen in de reisweg van L502 Kortrijk-Lendelede-Izegem-Ardooie. Beide haltes Cloedtbergstraat worden ook opgenomen binnen het flexvervoer van Midwest.
  2. L801 Tielt-Pittem-Egem-Ardooie-Roeselare: in het kader van de capaciteitsproblemen aan Ardooie Tassche wordt er een extra rit voorzien Ardooie Tassche-Roeselare station op schooldagen. Deze bus vertrekt om 7u52 aan de halte Tassche en heeft aankomst te Roeselare station om 7u58.
  3. L801 Tielt-Pittem-Egem-Ardooie-Roeselare: in functie van de nipte afvoer van scholieren te Ardooie in de namiddag wordt deze rit met 6’ verlaat. Het nieuwe doorkomstuur te Ardooie Bibliotheek wordt dan 16u41.

Vanaf 2/03/24:

  1. L502 Kortrijk-Lendelede-Izegem-Ardooie: in functie van laattijdige aankomst scholieren te Ardooie wordt de ochtendrit naar Ardooie met 13’ vervroegd. Het nieuwe aankomstuur is dan 8u00.
  2. L801 Tielt-Pittem-Egem-Ardooie-Roeselare: in het kader van capaciteitsproblemen en laattijdige aankomst scholieren te Tielt wordt deze rit met 10’ vervroegd en uitgevoerd met een gelede bus ipv een standaardbus. Het nieuwe aankomstuur te Tielt wordt dan 7u55.
  3. L80 Roeselare-Ardooie-Pittem-Tielt: in het kader van capaciteitsproblemen en laattijdige aankomst scholieren te Tielt wordt de schoolrit vervroegd met 6’ en uitgevoerd met een standaardbus in plaats van een gelede bus. Het nieuwe aankomstuur te Tielt wordt dan 7u49. Ter versterking voorzien we een extra rit vanaf Ardooie naar Tielt uitgevoerd met een standaardbus. Deze versterkingsrit zal vertrekken te Ardooie Bibliotheek om 7u29 met aankomst te Tielt om 7u49.
  4. L80 Tielt-Pittem-Ardooie-Roeselare: in het kader van capaciteitsproblemen richting Roeselare wordt de schoolrit uitgevoerd met een gelede bus ipv een standaardbus. Deze rit behoudt zijn huidig vertrek- en aankomstuur (7u10-7u43)

Straatwerken
Aanleg fietssuggestiestrook Stationsstraat...
Vrije Tijd  (8)
De Waterbek 2024...
Publieke raadpleging "PRUP Bedrijvigheid economische subregio Roeselare"...
Werving vrijwilligers Tele-Onthaal...
WIJ WERKEN OP AFSPRAAK...
Loket  (1)
WIJ WERKEN OP AFSPRAAK...
Afspraak maken bij een triagepost COVID-19...

Meldpunt

Heb je iets te melden aan de gemeentediensten? Meld alles online en voeg nuttige info toe aan je melding.

Melding maken