Home  /  Over Ardooie  /  Nieuws  /  Op zoek naar nieuwe locaties bedrijventerreinen

Op zoek naar nieuwe locaties bedrijventerreinen

De provincie West-Vlaanderen maakt in samenwerking met de gemeenten van de economische subregio Roeselare (Ardooie, Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Moorslede, Roeselare en Staden) een PRUP of Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan op om nieuwe locaties voor bedrijventerreinen in deze subregio te vinden.

In de startnota, de eerste stap in het planproces, zijn er verschillende potentiële locaties aangeduid waar bedrijvigheid een plek kan krijgen. Dit wordt nu voorgelegd tijdens een periode van publieke raadpleging die loopt van maandag 2 mei tot en met vrijdag 1 juli. Iedereen kan ideeën meegeven over de locaties of andere opmerkingen indienen.

De provincie organiseert infomomenten in Roeselare, Staden, Izegem, Ardooie en Ledegem waar iedereen welkom is om de plannen in te kijken, vragen te stellen of een inspraakreactie in te dienen:
  • Op 4 mei 2022 om 19u kan u deelnemen aan een digitaal infomoment (webinar). De link voor de webinar is terug te vinden op www.west-vlaanderen.be/bedrijvenzonesRoeselare
  • De infomarkt in Ardooie vindt plaats op 19 mei 2022. Iedereen is tussen 16 en 20 uur welkom in de grote zaal van GC ’t Hofland, Oude Lichterveldsestraat 13, 8850 Ardooie.

Alle informatie over het PRUP en praktische info voor de infomomenten is te vinden op de website www.west-vlaanderen.be/bedrijvenzonesRoeselare

Straatwerken
Aanleg fietssuggestiestrook Stationsstraat...
Vrije Tijd  (8)
De Waterbek 2024...
Publieke raadpleging "PRUP Bedrijvigheid economische subregio Roeselare"...
Werving vrijwilligers Tele-Onthaal...
WIJ WERKEN OP AFSPRAAK...
Loket  (1)
WIJ WERKEN OP AFSPRAAK...
Afspraak maken bij een triagepost COVID-19...

Meldpunt

Heb je iets te melden aan de gemeentediensten? Meld alles online en voeg nuttige info toe aan je melding.

Melding maken