Ronde Tafel Tielt Steunt zorg & Lokale economie Ardooie

BESTE HANDELAAR WINKELIER ZELFSTANDIGE

ALS RONDE TAFEL VAN TIELT, EEN SERVICECLUB VAN JONGE ONDERNEMERS, WILLEN WE DE ARDOOISE ECONOMIE EEN DUWTJE IN DE RUG GEVEN. DOOR CADEAUBONNEN TE SCHENKEN AAN ZORGVERLENERS UIT WINGENE, WILLEN WE ENERZIJDS ONZE WAARDERING UITEN VOOR HET ZORGPERSONEEL EN WILLEN WE DAARNAAST VOORAL DE ARDOOISE HANDELSZAKEN STEUNEN.

Cadeaubon voor personeel in de frontlinie

Elk jaar maakt de Ronde Tafel van Tielt een aanzienlijk bedrag vrij voor vzw’s, acties en organisaties die zich belangeloos inzetten voor de maatschappij. Voor de club sprak het voor zich dat ze dit jaar een deel van de sponsorgelden toekennen aan de professionals die in eerste lijn geconfronteerd worden met het coronavirus.
 
"Concreet schenken we aan alle zorgverleners die rechtstreeks worden geconfronteerd met het virus en aan alle apothekers, thuisverplegers en huisartsen in Ardooie een cadeau ter waarde van 15 euro”, legt voorzitter Steve Snauwaert uit. "Hiermee willen we niet alleen onze waardering uiten voor het zorgpersoneel, maar willen we vooral de Ardooise handelszaken steunen. Door een aanzienlijk bedrag te spenderen in de lokale economie hopen we dat een veelvoud van dit bedrag aan uitgaven bij de lokale handelaars zal ontstaan.”
 
De cadeaubon is een initiatief van de gemeente Ardooie in samenwerking met Gift2Give, die op hun beurt hun medewerking aan de actie van de Ronde Tafel Tielt verlenen.

Oproep aan collega-clubs

"Met onze actie willen we ook andere clubs inspireren om een dergelijke actie op poten te zetten. We hebben een sterk uitgebouwd verenigingsleven in West-Vlaanderen en dit is een uitgelezen kans om met alle verenigingen iets te ondernemen voor zij die ons vandaag beschermen of ondersteunen in de strijd tegen COVID-19”, aldus Steve Snauwaert.

Registreer je tijdig om de uitbetaling van de bon vlot te laten verlopen!
Registreren kan via de link:
 
Om een bon te ontwaarden moet je inloggen via de app of de website van Gift2Give: www.gift2give.be
Voor meer informatie over deze actie kan u terecht bij voorzitter@rt109.be


 

Meldingen   Sitemap   Intranet   Privacyverklaring    

© GEMEENTE ARDOOIE - Polenplein 15 8850 Ardooie - Tel 051 74 40 40 | Alle rechten voorbehouden | Powered by The eForum Factory