Uitbreiding filiaal Art'Iz Koolskamp

Kunstacademie Art’Iz en het gemeentebestuur van Ardooie breiden hun samenwerking uit. Vanaf september 2021 komt er nieuw aanbod in het filiaal van de kunstacademie in Koolskamp. Zo kan iedereen op een laagdrempelige manier de eerste stappen in de kunstwereld te zetten.

In Ardooie is er al meer dan 50 jaar een filiaal van de kunstacademie Art’Iz van Izegem. Je kan er vanaf het 1e leerjaar terecht voor opleidingen woord en instrument. Sinds kort kan je ook in Koolskamp terecht voor initiatielessen voor kinderen uit het 1e en 2eleerjaar. Die lessen worden georganiseerd in samenwerking met VB De Horizon. 

Vanaf september 2021 breidt het nieuwe aanbod in Koolskamp uit. Concreet worden de initiatielessen muziek en woord voor leerlingen van 6 en 7 jaar aangevuld met lessen muziekatelier voor kinderen vanaf 8 jaar. Daarnaast wordt het ook mogelijk het eerste jaar klarinet, saxofoon, dwarsfluit of koperblaasinstrument in Koolskamp te volgen. De lokalen van de harmonie van Koolskamp worden hiervoor beschikbaar gesteld.

De lessen starten net na schooltijd op dinsdag en/of vrijdag. De inschrijvingen staan open. Alle info en inschrijvingen via www.artiz-izegem.be 

Meldingen   Sitemap   Intranet   Privacyverklaring    

© GEMEENTE ARDOOIE - Polenplein 15 8850 Ardooie - Tel 051 74 40 40 | Alle rechten voorbehouden | Powered by The eForum Factory