Kleuter- en kidskampen


De kleuter- en kidskampen zijn fantastische themaweken vol crea, fantasie, spel en beweging. We verdelen de deelnemers in leeftijdsgroepen en alle activiteiten worden aan de leeftijden aangepast. Op de kampplaats is er een pak materiaal aanwezig: sport- en spelbenodigdheden, een uitgebreide knutselkast enz. Iedere vrijdag is er een slotshow waar de ouders op uitgenodigd worden (als coronamaatregelen dit toelaten).

De monitoren zijn minimum 19 jaar oud en student of afgestudeerd in een pedagogische of didactische opleiding of gelijkgesteld door ervaring.

De kampen gaan door in GBS De Zonnebloem.

Een overzicht van het thema per week vindt u via www.ardooie.be/inschrijvingen.  

Tarief en inschrijven

Kostprijs is € 90 / kamp (week 3 = € 72). Inschrijven kan vanaf zaterdag 13/3/2021 om 9u via de webshop Vrije Tijd: www.ardooie.be/inschrijvingen.

Na de inschrijving ontvangt u eerst een elektronische bevestiging. In een 2e fase ontvangt u een factuur. Deze dient vereffend te worden voor de vervaldatum, anders wordt de inschrijving geschrapt.

Bij annulatie van de inschrijving zonder geldige reden, zal een administratieve kost aangerekend worden van:

- 50% van het deelnamegeld, indien annulering tot 1 week voor aanvang van het kleuterkamp

-100% van het deelnamegeld, indien annulering binnen de week voor aanvang van het kleuterkamp

Geldige reden is: ziekte of kwetsuur, mits het voorleggen van een doktersattest.

 Opvang en lunch

Er is elke dag opvang voorzien van 8u tot en met 17u30. De activiteiten zelf starten om 9 uur en eindigen om 16 uur. (iedereen aanwezig)

De kinderen brengen hun eigen lunchpakket, drinkfles, stuk fruit en een tussendoortje mee. 

 Aanspreekpunt

Tijdens de kampperiode kan u met uw vragen en opmerkingen terecht bij de Jeugddienst, Tobias Callewaert, Polenplein 15, 8850 Ardooie, 051/74 40 40, jeugddienst@ardooie.be.

 


 

Meldingen   Sitemap   Intranet   Privacyverklaring    

© GEMEENTE ARDOOIE - Polenplein 15 8850 Ardooie - Tel 051 74 40 40 | Alle rechten voorbehouden | Powered by The eForum Factory