Sportkampen


Kinderen die de zomervakantie op een sportieve manier wensen door te brengen, krijgen daar opnieuw volop de kans toe! De sportdienst werkte opnieuw meerdere toffe sportweken uit, waar ook jij zeker je gading in zal vinden! Neem hier alvast een kijkje voor het aanbod:
 

 
Voor een meer gedetailleerde uitleg bij de kampen, verwijzen we graag naar het inschrijvingsportaal, te bereiken op www.ardooie.be/inschrijvingen.
 
ALGEMENE INFO VOOR ALLE SPORTKAMPEN

De sportdienst zorgt voor de nodige interne aanpassingen en maatregelen, zodat alles volgens de laatst geldende coronarichtlijnen verloopt en we het voor iedereen zo veilig mogelijk kunnen houden. Last minute aanpassingen zijn mogelijk en worden tijdig meegedeeld.

De kampen worden begeleid door afgestudeerde leerkrachten lichamelijke opvoeding.

DAGVERLOOP: Elke dag gaan we van start om 9u15 en we sporten tot 12u. In de namiddag sporten we van 13u15 tot 16u. Kinderen blijven over de middag in de cafétaria, waar ze hun picknick nuttigen.

OPVANG: Zowel voor aanvang van het kamp, als na afloop, is er mogelijkheid tot opvang. Kinderen kunnen op het speelplein terecht vanaf 7u30. Na het kamp is er opvang tot 18u. Opvang is inbegrepen in de deelnameprijs van het kamp.

LOCATIE: het sportkamp gaat door op sportcomplex DE ARK, Melkerijstraat 2a, Ardooie. Tel. Sporthal: 051/575020

INSCHRIJVEN: Inschrijven kan enkel online op www.ardooie.be/inschrijvingen, dit vanaf zaterdag 13 maart om 09u00. Na inschrijving volgt een automatische bevestiging van inschrijving per mail. De factuur volgt later maar ontvangt u ook voor aanvang van het kamp en dient vereffend te worden voor de start. 

Noot: Bij annulatie van de inschrijving zonder geldige reden, zal een administratieve kost aangerekend worden van:
- 50% van het deelnamegeld, indien annulering tot 1 week voor aanvang van het kamp
-100% van het deelnamegeld, indien annulering binnen de week voor aanvang van het kamp
Geldige reden is: ziekte of kwetsuur, mits voorleggen van een doktersattest.

Meer inlichtingen over dit kamp? Neem dan contact op met de sportdienst, Melkerijstraat 2a, 8850 Ardooie. Tel 051/575020 Sportdienst@ardooie.be


 

Meldingen   Sitemap   Intranet   Privacyverklaring    

© GEMEENTE ARDOOIE - Polenplein 15 8850 Ardooie - Tel 051 74 40 40 | Alle rechten voorbehouden | Powered by The eForum Factory