Aansluiten bij een watermaatschappij


Voor een nieuwe aansluiting of een afsluiting, kunt u terecht bij uw drinkwaterbedrijf. Bij een verhuis kunnen de oude en de nieuwe bewoner samen een formulier ondertekenen voor de overname van het waterabonnement.  

  • Voor een nieuwe aansluiting kan men contact opnemen met zijn drinkwaterbedrijf
  • Verhuis je en ben je al klant bij een drinkwaterbedrijf? Vraag dan een document voor overname en regel een overname van het abonnement met de nieuwe bewoner. Voor uw nieuwe woning neemt u op dezelfde manier het abonnement over van de vorige bewoner. 

Meer info: 

 
Heb je vragen over de aanvraag van een nieuwe drinkwateraftakking, verhuis, keuring van een waterinstallatie of afvoer van afval- en regenwater… Neem dan een kijkje op www.dewatergroep.be. Ook informatie over de waterkwaliteit, een overzicht van de tarieven of mogelijke storingen in jouw buurt zijn terug te vinden op de website van De Watergroep. Een verhuizing kan je voortaan volledig digitaal afhandelen via de online klantenzone van De Watergroep (www.dewatergroep.be/klantenzone). 
 

Meldingen   Sitemap   Intranet   Privacyverklaring    

© GEMEENTE ARDOOIE - Polenplein 15 8850 Ardooie - Tel 051 74 40 40 | Alle rechten voorbehouden | Powered by The eForum Factory